• Lid worden

 • Leuk dat je misschien lid wilt worden van Reehorst '45, je bent van harte welkom! Op deze pagina vind je alle informatie die je als (toekomstig) Reehorstlid nodig hebt. Ook voor Reehorst-leden zelf is deze pagina de vindplaats voor informatie over alles wat met Reehorst '45 te maken heeft.

   

 • Wat is korfbal?

  Korfbal is een gemengde sport, waarbij de teams uit 4 dames en 4 heren bestaan (2 om 2 bij de jongste teams). Dit betekent dat het soms lastig kan zijn om nieuwe leden direct in een team te plaatsen. In de ene categorie zoeken we nog jongens, terwijl de andere categorie juist meisjes nodig heeft. We zullen altijd proberen om een goede oplossing te vinden en het liefst plaatsen we je direct in een team, want er is natuurlijk niets leuker dan echte wedstrijden spelen! Mocht dat niet lukken dan stellen we een groepje samen van nieuwe leden die met elkaar de beginselen van het korfbalspel kunnen leren. Als je geen wedstrijden wil spelen, kun je lid worden van KorfbalFit of als niet spelend lid. Kinderen t/m 6 jaar* kunnen lid worden van de Kangoeroeklup, zo leren zij de beginselen van het korfballen door middel van leuke spelletjes.

  Proeftrainen

  Als je erover denkt om lid te worden van Reehorst '45, mag je eerst drie keer meetrainen om te kijken of het korfballen en de vereniging je bevalt. Wil jij eens meetrainen? Neem dan even contact op met de Technische Commissie of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-18798760. Wij zoeken graag samen met jou naar een passend team en een goede datum.

  Inschrijven

  Heb jij besloten om lid te worden? Leuk! Je kunt je inschrijven door een formulier onderaan deze pagina in te vullen Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap en het inschrijfformulier.

  Contributie

  Als lid betaal je maandelijks contributie aan de vereniging. Hiermee kunnen wij jou inschrijven in een team, kun je wedstrijden spelen en organiseren wij leuke activiteiten. Meer informatie over de contributie vind je hier. Ook voor andere lidmaatschapsvormen zoals de Kangoeroeklup, KorfbalFit en niet spelende leden vind je hier meer informatie over de contributie.

  Kleding

  Reehorst '45 speelt in blauwe shirts met zwarte rokjes of broekjes. Daarnaast dragen wij zwarte sokken. De rest mag je uiteraard zelf bepalen. Deze blauwe wedstrijdshirts kun je bestellen via onze clubwebshop. Hier vind je ook onze inschietshirts, tassen en trainingspakken. Wanneer je in een team speelt met shirtsponsor (Reehorst 1, 2, 3, A1 en F-jeugd) neem je contact op met jouw trainer als je nieuwe kleding nodig hebt. Sponsorshirts kun je namelijk niet via de clubwebshop bestellen. We hebben ook tweedehandskleding in de verkoop. Klik hier voor een overzicht van wat er op dit moment aangeboden wordt. Klik op de foto's voor meer informatie over de maat, links onder de foto.

  Opzeggen

  Wil jij je lidmaatschap opzeggen? Dat vinden wij uiteraard erg jammer. Twijfel je nog? Neem dan even contact op met de Technische Commissie. We kijken graag samen met jou naar een passende oplossing zodat je toch met veel plezier kunt blijven korfballen bij ons. Wil je toch opzeggen? Bekijk de pagina 'Opzeggen' dan even voor meer informatie. Hopelijk zien we je snel weer terug!

  *Bij het indelen van spelers kijken wij naar de leeftijd op 1 januari. De leeftijd die je hebt op 1 januari, geldt dus voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van juli t/m juni.