• Update september 2023 - Op dit moment zijn wij bezig met een nieuwe leverancier voor onze tenues en tassen. Om die reden zijn er niet veel shirts meer op voorraad bij de Korfbal Shop. We vragen iedereen die een shirt heeft dat te klein is, dit te in te leveren bij Sandra Jagersma die de koop en verkoop van de tweedehandskleding voor de vereniging co├Ârdineert.
  We verwachten deze maand te kunnen melden waar je de kleding kunt bestellen.

  Sinds 2017 spelen wij in de huidige shirts. Om deze shirts te bestellen kun je de website van Korfbal Shop bekijken. Hier vind je ook onze inschietshirts, tassen en trainingspakken. 

  Korfbal Shop

 • Bedrukking

  Wanneer je in een team speelt met shirtsponsor (Reehorst 1, 2, 3, 4, A1 en F-jeugd) neem dan contact op met je trainer wanneer je nieuwe kleding nodig hebt.

  Bij teams zonder shirtsponsor is het niet toegestaan om je naam of rugnummer op je wedstrijdshirt te laten drukken. Op je inschietshirt en andere kleding mag dit wel.

  Gebruikte kleding

  Voor het kopen of verkopen van tweedehands korfbalkleding of -schoenen (zowel voor het veld als voor de zaal) kun je terecht bij Sandra Jagersma.

  Bekijk vooral het overzicht of er kleding of schoenen in jouw maat zijn. Neem dan contact op met Sandra en spreek met haar af waar en wanneer je kunt passen.

  Overzicht tweedehands kleding