• Sinds 2017 spelen wij in de huidige shirts. Sinds februari 2024 zijn wij overgegaan naar een nieuwe kledinglijn en een ander merk. Je hoeft deze shirts overigens niet te per se te kopen, je mag nog gewoon wedstrijden spelen in de kleding die we sinds 2017 hebben. Wil je toch de nieuwe lijn aanschaffen? Bekijk dan onze clubwebshop van Korfbal Totaal. Hier vind je ook onze inschietshirts, tassen en trainingspakken. 

  Clubwebshop

 • Bedrukking

  Wanneer je in een team speelt met shirtsponsor (Reehorst 1, 2, 3, 4, A1 en F-jeugd) neem dan contact op met je trainer wanneer je nieuwe kleding nodig hebt.

  Bij teams zonder shirtsponsor is het niet toegestaan om je naam of rugnummer op je wedstrijdshirt te laten drukken. Op je inschietshirt en andere kleding mag dit wel.

  Gebruikte kleding

  Voor het kopen of verkopen van tweedehands korfbalkleding of -schoenen (zowel voor het veld als voor de zaal) kun je terecht bij Sandra Jagersma.

  Bekijk vooral het overzicht of er kleding of schoenen in jouw maat zijn. Neem dan contact op met Sandra en spreek met haar af waar en wanneer je kunt passen.

  Overzicht tweedehands kleding