• Goed nieuws!

  De gloednieuwe clubwebshop is gelanceerd, waardoor het nu mogelijk is om onze wedstrijdtenues te bestellen. Klik hier om rechtstreeks naar de clubwebshop te gaan.

  Aan het einde van het vorige seizoen (2022/2023) zijn we als vereniging overgestapt naar een nieuwe kledingleverancier: Korfbal Totaal. In samenwerking met Muta hebben we een nieuw wedstrijdtenue ontwikkeld. Daarnaast zijn we nu ook bezig met het ontwerpen van een Reehorst-special! Een nieuw fan-item! Meer informatie hierover volgt later.

  Het waren enkele onrustige maanden, waarin de vraag naar nieuwe kleding groot was. Samen met diverse vrijwilligers is er aanzienlijke tijd en energie gestoken in deze overgang en we zijn verheugd dat we nu echt van start kunnen gaan. De voorraad is binnen, wat betekent dat bestellingen kunnen worden geleverd. Dit was één van onze belangrijkste doelstellingen bij de overgang naar deze nieuwe kledingleverancier. Kortere levertijd en meer voorraad.

  De selectie heeft de nieuwe tenues inmiddels ontvangen, zie de foto's hieronder. 

  Bezoek snel onze webshop en bestel jouw nieuwe korfbalkleding!

  Veel gestelde vragen

  Op de website zie ik dat het nieuwe shirt er anders uitziet dan het shirt dat ik momenteel bezit. Is het verplicht om een nieuw wedstrijdshirt aan te schaffen?
  Nee, dat is niet verplicht. Je kunt nog steeds deelnemen aan wedstrijden met je huidige wedstrijdshirt. Natuurlijk mag je het nieuwe shirt wel kopen, maar dat kan ook op een later moment.

  Hoe kan ik de maat van mijn kleding bepalen?
  In oktober organiseerden wij een passessie, waarbij je de gelegenheid had om je maat op te meten. Als je destijds wel hebt gepast maar het bent vergeten, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Wellicht hebben zij nog steeds jouw pasgegevens.
  Indien je niet hebt deelgenomen aan de passessie, neem ook dan contact op met de sponsorcommissie. Zij hebben een beter beeld van de maten van iedereen. Als je een geschatte maat hebt, zullen zij je in contact brengen met de betreffende persoon, zodat je zelf een 'passessie' kunt organiseren.

  Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Dit wordt vermeld op de clubwebshop en zal doorgaans tussen de 2 en 4 werkdagen liggen.

  Ik maak deel uit van een team met sponsorkleding. Moet ik nu ook mijn eigen wedstrijdshirt aanschaffen?
  Dat is niet verplicht, maar wel handig. De sponsorkleding is in bruikleen, en bij het verlaten van het team of het beëindigen van de sponsorovereenkomst kan het nodig zijn om deze kleding in te leveren.

  De kleding is vrij prijzig. Zijn er alternatieven beschikbaar?
  Zeker, neem hiervoor contact op met Sandra Jagersma. Zij is verantwoordelijk voor het beheer van tweedehandskleding binnen onze vereniging. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

  Clubwebshop