• Club van 25

  Wie of wat is de Club van 25? Je moet het zo zien: een nieuw team van sponsors voor CKV Reehorst ’45 met als bijnaam de Club van 25. Het wordt het enige team waar de leden zich niet lichamelijk hoeven in te spannen. Het mag wel, maar dan op vrijwillige basis.

  Wie mogen er lid worden van de Club van 25?

  Dat mogen ooms of tantes, opa’s of oma’s, broers of zussen(18+), neven of nichten (18+), je ouders of de buren kortom iedereen boven de 18 jaar.

  Wat kost het om lid van de Club van 25 te worden?

  Dat valt reuze mee! De leden van de Club van 25 doneren elk jaar € 25,- via automatische incasso en komen op de Wall of Fame (met of zonder foto) in de kantine. Ook sturen wij je, als je e-mailadres is ingevuld, ons digitale clubblad toe.

  Wat gaat er met het geld gebeuren?

  Met het geld dat we ophalen is het de bedoeling om leuke dingen te kopen voor de kids van onze vereniging, zoals een speeltoren, rubberen tegels, duikelrek, loopbrug en schommels. Ook willen we geld apart houden voor het JeeBee (die organiseren activiteiten voor de jeugd) als er iets heel speciaals is waar hun eigen potje niet toerijkend voor is. Of voor de kantine om disco spullen aan te schaffen. Kortom, wensen genoeg!


  Heb je zelf ook nog een goed idee of wil je lid worden? Mail dan naar wim@ckvreehorst45.nl.