• CKV Reehorst '45 laat punten liggen in Duiven

  24 sep 2023 Anna Struik
 • CKV Reehorst’ 45 heeft punten laten liggen.

  Reehorst’45 was zaterdag van harte welkom bij Duko uit Duiven. Het plan was om de koppositie te verdedigen. Duko kwam snel uit de startblokken en wist Reehorst te overrompelen met een hoog aanvalspercentage. De aanvallen van Duko konden herhaald worden door een gebrek aan verdedigende steun en het missen van verdedigende rebounds aan de kant van de Edenaren. Daar tegenover waren de aanvallen van Reehorst’45 kort en slordig. Dit patroon sudderde door tot aan een 14-7 ruststand.

  Reehorst’45 ging verslagen de rust in en kwam er bezield en verenigd uit. Door het maken van de juiste keuzes, de rust en gepast fanatisme kwam Reehorst’45 scherp uit de kleedkamers. Na wat tactische wissels aan de kant van Reehorst’45 konden de aanvallen van Duko bemoeilijkt worden. Toch bleef Duko dankzij hoge schotpercentages aan de winnende hand. Reehorst’45 verliet Duiven met een 25-17 eindstand.

  Reehorst’45 heeft niet laten zien waar de krachten en sterktes liggen van hun ploeg. Er wordt gemotiveerder gekeken naar de volgende wedstrijd, de neuzen moeten weer dezelfde kant op. Vanaf volgende week wachten de returns. De uitwedstrijd tegen SDO uit Veldhoven start om 15:10 uur.

  Doelpunten: Reijer 7, Leon M 6, Anna, Gerjan, Leon G en Mariëlle 1.