• Blessurepreventie & Inloopspreekuur

 •  

  Als Reehorst hebben wij een samenwerking met fysiomed- Braveboer in Ede. Heb jij last van een blessure of wil je meer weten over trainingsschema's en blessurepreventie? Lees dan snel verder!

  Inloopspreekuur

  Elke 3 weken is er een inloopspreekuur bij Fysiomed Bravenboer speciaal voor leden van Reehorst. Heb jij last van een langdurige blessure of pijn bij het sporten? Kom dan langs bij de inloopspreekuren.

  De volgende inloopspreekuren zijn:

  02-04-24
  30-04-24
  14-05-24
  04-06-24
  25-06-24

  Alle inloopspreekuren zijn van 18:00 tot 19:00 uur.

 • Het inloopspreekuur is gratis dus ook zonder fysiotherapie in jouw zorgpakket kan je gebruik maken van het inloopspreekuur. Graag wel van te voren bellen of mailen om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat er genoeg tijd is om geholpen te worden. Het spreekuur kan namelijk ook vol zitten.
  Mail naar: Praktijk@fysiomed-ede.nl
  Of bel: 0318-614700

  Afspraak maken

  Ook buiten de inloopspreekuren om ben je van harte welkom bij Fysiomed Bravenboer. Mail of bel dan even om een afspraak te maken.
  Mail naar: Praktijk@fysiomed-ede.nl
  Of bel: 0318-614700

 • Bij twijfel: Kom langs!
  Ook als je twijfelt of een fysio wel nodig is, kom langs! Zo voorkomen we langdurige blessures en blijven we een fitte vereniging. Uitvallen midden in de competitie is voor spelers niet fijn, maar ook niet voor jouw team en jouw trainer(s). Neem dus gewoon contact op bij twijfel, dan bespreek je samen met de fysio of zij jou kunnen helpen.

  Voor trainers/coaches

  Wil jij als trainer/coach meer weten over blessurepreventie en/of trainingsschema's? Neem dan contact op met Fysiomed Bravenboer. Zij kunnen je voorzien van advies maar ook het organiseren van een workshop behoort tot de mogelijkheden.

  Blessurepreventie

  Wil jij meer weten over blessurepreventie? Bekijk dan www.knkv.nl/kennisbank/blessurepreventie van het KNKV. Hier vind je alles over blessures, oefeningen en braces.

  Meer informatie over Fysiomed Bravenboer vind je op hun website: www.fysiomed-ede.nl