• Activiteitencommissie

    Naast korfbal worden er bij Reehorst '45 ook allerlei nevenactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Deze activiteiten worden voornamelijk georganiseerd door het JeeBee en Feescie. Deze commissies werken samen om een gevarieerd programma gedurende het seizoen aan te kunnen bieden aan alle leden. Het JeeBee richt zich voornamelijk op activiteiten voor de jeugd, waaronder de Sinterklaasfeest en het jeugdkamp en de Feescie vooral op activiteiten voor de volwassen leden en de familiedag. Voor vragen over activiteiten kun je contact opnemen via activiteiten@ckvreehorst45.nl.

  • JeeBee

    Het JeeBee (jeugdbestuur) bestaat uit Emily, Lotte, Rik, Jesse, Tom, Willemijn, Ieme en Eliana. Zij organiseren activiteiten voor de jeugd, zoals het jaarlijkse jeugdkamp. Voor vragen aan het JeeBee kun je contact opnemen met jeebee@ckvreehorst45.nl.

  • FeesCie

    De FeesCie (Feest Commissie) bestaat momenteel uit Angela, Annereinou, Bianca, Fiona, Jorieneke, Vera en Inez. Zij organiseren activiteiten zoals de familiedag en de jaarlijkse pubquiz. De FeesCie is te bereiken via activiteiten@ckvreehorst45.nl.